top of page

Ik ben werkzaam in drie praktijken en behandel in specifieke gevallen ook bij jou aan huis of op kantoor.

DSC_6957 kopie.JPG
Sjabloon fotokader WIT 300 dpi 2.png
BSR therapy-27.jpg

Maak een afspraak:

Mark Gordijn:
06 25 055 886

mgordijn@gmail.com

Annuleren of verzetten
Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd of verzet. Gebeurt dit later, dan worden consultkosten (behandelingskosten) in rekening gebracht.
Annuleer of verzet de afspraak bij voorkeur telefonisch, bel of gebruik whatsapp. (Liever niet via email.)

cat_complementair_2020_internet.png

Lid van de MBSRA (Internationale BSR Associatie), lid van de BSR Associatie Nederland (BSRAN lidmaatschapnummer 132), aangesloten bij bij CAT Complementair - Complementair Aanvullende Therapeuten (nummer CM1092-04-01-18)

AGB code 90102895

AGB Praktijkcode Rondevlei, Amersfoort 90068257
AGB Praktijkcode De Theetuin, Weesp 90062105
KvK-nummer 64283941
Btw-nummer NL002040640B02
Bankrekening NL 72 RABO 0308 8948 71,

t.n.v. M. Gordijn, Den Haag

BSR Praktijk Rondevlei - Amersfoort

BSR Praktijk Rondevlei

Beringstraat 53
3814 XW Amersfoort

AGB praktijkcode 90068257
06 25 055 886
mgordijn@gmail.com

Aanwezig op afspraak.

BSR Haarlem

BSR Haarlem

Spaarnwouderstraat 23A

2011 AA Haarlem

AGB praktijkcode 90052734
www.bsrhaarlem.nl

Aanwezig op maandag (middag/avond) en soms donderdag (middag/avond). Hier is helaas geen wachtruimte, graag niet te vroeg arriveren.

De Theetuin - Weesp

BSR praktijk de Theetuin

Ossenmarkt 42a

1381 LX Weesp

AGB praktijkcode 90062105
www.bsr-theetuin.nl

Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag (tijd in overleg).

Kosten BSR

Wat kost een BSR sessie?

Kosten per consult zijn de in de bovengenoemde praktijken geldende tarieven. Klik hiervoor op de bovenstaande links. De kosten voor een consult bij mij thuis of op locatie zijn in overleg.
Betalingswijze: pin of contant na ieder consult.

BSR LOGO 2020 - NL RGB.png

Ziektekostenvergoeding

Gelukkig erkennen diverse zorgverzekeraars de voordelen van een body stress release behandeling en wordt deze dan ook vergoed. Wel is het mede afhankelijk van het gekozen zorgpakket. BSR valt onder het kopje ‘alternatief/complementair’ waarvoor je aanvullend verzekerd moet zijn. Via de onderstaande link vind je precies wat je wilt weten. www.zorgwijzer.nl/vergoeding/body-stress-release

Body Stress Release Nederland

Meer weten over body stress en Body Stress Release? Kijk dan op de site van Body Stress Release Nederland. BSR hielp al velen wereldwijd bij zeer uiteenlopende lichamelijke klachten. Ontdek wat Body Stress Release voor jouw welzijn kan betekenen op www.bodystressrelease.nl

Vergoeding

Mark Gordijn, BSR-practitioner

Ik ben een ervaringsdeskundige. Ik begon namelijk ook op de behandeltafel. Jaren terug ging ik over de kop met de auto. Een gebroken middenhandsbeentje was het resultaat, zei de dokter. Wat hij niet onderzocht was de rest van mijn lichaam. Een vermoedelijke whiplash speelde ook. Met de gebruikelijke pijn in schouders, nek en met een aanhoudende hoofdpijn. Elke weekend of soms om de week kampte ik daarmee waardoor ik nooit uitgerust de nieuwe werkweek inging.

Ik had ook een stressvolle job waardoor mijn lichaam nooit de rust kreeg die het nodig had. Mijn lichaamscapaciteit was overschreden, de problemen staken de kop op en hielden hardnekkig stand. De bekende vicieuze cirkel.

Na jaren tobben en doorgaan kwam ik bij BSR terecht. De eerste paar keer merkte ik weinig verschil, behalve dat ik rillerig was na afloop en vooral moe. Na een aantal keer herbeleefde ik de spitpijn in mijn rug. Niet de spit maar wel de ontmaskering van de vastgezette pijn in de onderrug. Twee dagen later was die weg en na ongeveer 6 behandelingen merkte ik dat ik al een tijd geen hoofdpijn meer had gehad. Vreemd hoe je pas later merkt dat je ergens géén last van hebt. De verbazing trof me. Hier gebeurde iets. Met als resultaat dat ik de opleiding tot BSR practitioner ben gaan volgen. Dit gevoel moest ik doorgeven. En na een geweldige opleiding en een avontuur in Zuid Afrika sta ik nu naast de behandeltafel. En soms lig ik erop. Voor wat ‘onderhoud’...
 

DSC_4067 kopie.JPG

Meer weten of een afspraak maken?

Bel me gerust op 06 25 055 886.

Hartelijke groet,

Mark Gordijn
BSR Praktijk Rondevlei

Mark Gordijn
bottom of page