Ervaar jij het gevoel van spierstress in je lichaam?

Body Stress Release in specifieke gevallen:
In acute situaties, bijvoorbeeld een val, een (auto-) ongeluk of een andere heftige gebeurtenis. Als na onderzoek blijkt dat er niets gebroken of anderszins beschadigd is, kan een snelle release helpen om het lichaam vrij te maken van de spierspanning die door het ongeluk is ontstaan.

Na een operatie 
Een operatie levert veel stress op: chemisch, door anesthesie en medicijnen, emotioneel en mechanisch door het optillen en draaien van het lichaam en het lange liggen. De BSR-practitioner werkt uiteraard niet op het gebied dat geopereerd is, maar BSR-sessie kan helpen het herstel van het lichaam te bevorderen. 

Tijdens de zwangerschap en erna
Naarmate de zwangerschap vordert, komt er op de onderrug meer spanning te staan. Soms trekt die spanning ook door naar boven, naar de schouders en nek. BSR kan helpen deze ongemakken te verlichten en bereidt het lichaam bovendien voor op de bevalling. 

Voor sporters
BSR kan het lichaam helpen bij het herstel en voorkomen van letstel. Daarnaast zorgt het vrijmaken van vastgezette spanning er voor dat de energiestroom en flexibiliteit van het lichaam toenemen, waardoor sportprestaties verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan een betere coördinatie en een beter evenwicht.

Lees meer over oorzaken en gevolgen >>

Body Stress Release Praktijk 'Rondevlei'  

Beringstraat 53

3814 XW Amersfoort

mgordijn@gmail.com

0625 055886

Behandeling- of prestatiecodes van een behandeling:

24608 behandeling body stress release

24005 behandeling overige natuurgeneeskunde