Mark Gordijn, Body Stress Release practitioner

Ik ben een ervaringsdeskundige. Ik begon namelijk ook op de behandeltafel. Jaren terug ging ik over de kop met de auto. Een gebroken middenhandsbeentje was het resultaat, zei de dokter. Wat hij niet onderzocht was de rest van mijn lichaam. Een vermoedelijke whiplash speelde ook. Met de gebruikelijke pijn in schouders, nek en met een aanhoudende hoofdpijn. Elke weekend of soms om de week kampte ik daarmee waardoor ik nooit uitgerust de nieuwe werkweek inging.

Ik had ook een stressvolle job waardoor mijn lichaam nooit de rust kreeg die het nodig had. Mijn lichaamscapaciteit was overschreden, de problemen staken de kop op en hielden hardnekkig stand. De bekende vicieuze cirkel.

Na jaren tobben en doorgaan kwam ik bij BSR terecht. De eerste paar keer merkte ik weinig verschil, behalve dat ik rillerig was na afloop en vooral moe. Na een aantal keer herbeleefde ik de spitpijn in mijn rug. Niet de spit maar wel de ontmaskering van de vastgezette pijn in de onderrug. Twee dagen later was die weg en na ongeveer 6 behandelingen merkte ik dat ik al een tijd geen hoofdpijn meer had gehad. Vreemd hoe je pas later merkt dat je ergens géén last van hebt. De verbazing trof me. Hier gebeurde iets. Met als resultaat dat ik de opleiding tot BSR practitioner ben gaan volgen. Dit gevoel moest ik doorgeven. En na een geweldige opleiding en een avontuur in Zuid Afrika sta ik nu naast de behandeltafel. En soms lig ik erop. Voor wat ‘onderhoud’..

Meer weten of een afspraak maken? Bel me gerust op 0625 055886.

Hartelijke groet

Mark Gordijn
Body Stress Release praktijk ‘Rondevlei’

Body Stress Release Praktijk 'Rondevlei'  

Beringstraat 53

3814 XW Amersfoort

mgordijn@gmail.com

0625 055886

Behandeling- of prestatiecodes van een behandeling:

24608 behandeling body stress release

24005 behandeling overige natuurgeneeskunde